Tento recept som našla u Janky na jej skvelom blogu a už dávno som ho chcela vyskúšať. Mám podobný recept, ale so šľahačkovou smotanou. Na ten "môj" recept sa skôr hodí drobné ovocie, keďže je piškóta veľmi jemná. Dúfam, že sa mi podarí čoskoro pridať na blog aj tento recept. Najlepšie je však čerstvé ovocie. Trochu som sa obávala aj tohto receptu, či mi nepadne ovocie na spodok cesta, keďže som mala iba kompótové marhule. Ako môžete vidieť na fotografiách , ovocie sa pekne udržalo na povrchu piškóty. Piškóta bola trochu hustejšej konzistencie ( použila som kvalitnú smotanu - creme fraiche ) a pripomínala mi trochu trené cesto. Takže konečne som Jankinu bublaninu odskúšala a musím pochváliť recept a vyjadriť spokojnosť. Janke ďakujem, že sa s nami podelila o tento recept.
Tento recept som našla u Janky na jej skvelom blogu a už dávno som ho chcela vyskúšať. Mám podobný recept, ale so šľahačkovou smotanou. Na ten "môj" recept sa skôr hodí drobné ovocie, keďže je piškóta veľmi jemná. Dúfam, že sa mi podarí čoskoro pridať na blog aj tento recept. Najlepšie je však čerstvé ovocie. Trochu som sa obávala aj tohto receptu, či mi nepadne ovocie na spodok cesta, keďže som mala iba kompótové marhule. Ako môžete vidieť na fotografiách , ovocie sa pekne udržalo na povrchu piškóty. Piškóta bola trochu hustejšej konzistencie ( použila som kvalitnú smotanu - creme fraiche ) a pripomínala mi trochu trené cesto. Takže konečne som Jankinu bublaninu odskúšala a musím pochváliť recept a vyjadriť spokojnosť. Janke ďakujem, že sa s nami podelila o tento recept.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste