Chcel som vyskúšať úpravu, ktorá mi už dlhšie chodí po rozume, a ktorú poznáte skôr ako omáčku na cestoviny. Predstavujem vám teda risotto alla puttanesca. Postup je podobný ako pri predošlom recepte, no namiesto húb nakoniec vmiešam do zmesi rajčiny, olivy a bylinky. Okrem toho vynechávam parmezán a víno. Ančovičky dodajú dostatok chuti i bez parmezánu a víno by spolu s konzervovanými rajčinami výsledok podľa mňa príliš prekyslilo.
Chcel som vyskúšať úpravu, ktorá mi už dlhšie chodí po rozume, a ktorú poznáte skôr ako omáčku na cestoviny. Predstavujem vám teda risotto alla puttanesca. Postup je podobný ako pri predošlom recepte, no namiesto húb nakoniec vmiešam do zmesi rajčiny, olivy a bylinky. Okrem toho vynechávam parmezán a víno. Ančovičky dodajú dostatok chuti i bez parmezánu a víno by spolu s konzervovanými rajčinami výsledok podľa mňa príliš prekyslilo.
dOproti hubovému je táto verzia o máličko ľahšia (bez parmezánu)no o to je chuťovo výraznejšia (cesnak, chili, ančovičky). Verím, že ak sa odhodláte, bude vám chutiť :-)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste