Toto jednoduché jedlo je inšpirované cigánskou alebo, ak chcete, rómskou kuchyňou. Oproti pôvodnému receptu som urobil niekoľko úprav a použil dve suroviny typické pre indickú gastronómiu. Je to výborná večera pre dvoch ľudí a po krátkej príprave ide varenie skutočne rýchlo. Ak sa rozhodnete použiť namiesto domácich rezancov polotovar, máte to za 15 minút. V prípade, že chcete vyskúšať, ako chutí cícerová múka, potrvá to asi pol hodiny.
Toto jednoduché jedlo je inšpirované cigánskou alebo, ak chcete, rómskou kuchyňou. Oproti pôvodnému receptu som urobil niekoľko úprav a použil dve suroviny typické pre indickú gastronómiu. Je to výborná večera pre dvoch ľudí a po krátkej príprave ide varenie skutočne rýchlo. Ak sa rozhodnete použiť namiesto domácich rezancov polotovar, máte to za 15 minút. V prípade, že chcete vyskúšať, ako chutí cícerová múka, potrvá to asi pol hodiny.
P.S. Ak nemáte chuť na rezance, vynechajte vajíčko a z cesta si upečte na suchej panvici placky a potrite ich prepusteným maslom. Veľká dobrota. Cícerová múka obsahuje okrem vitamínov B6 a B2 aj veľké množstvo železa.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste