Moje mladšie dieťa na mňa nalieha, aby som pridávala na blog aj obyčajné recepty (rozumej buchty, šúľance, pirohy atď.), na ktoré ja však presne mierky nemám. Robievam ich " od oka". Blog jej slúži ako kuchárska kniha a chcela by to mať všetko pekne-krásne pokope. Koniec-koncov sú to obľúbené jedlá aj z môjho detstva. Doniesli sme si zo Slovenska bryndzu a na Vareche.sk som u Tatranky našla tento recept. Veľmi ma oslovil, keďže Tatranka ma skvelé recepty, takže som mu dôverovala ihneď ako som ho prečítala. A veru urobila som dobre. S cestom sa pracovalo super. Vyvarila som polovicu pirohov a druhú polovicu som odložila do mrazničky. Z dávky sa v pohode najedia 4 osoby. Jediné, čo som si upravila, bolo to, že som znížila množstvo zemiakov a zvýšila množstvo bryndze do plnky, aby bolo viac cítiť bryndzu...
Moje mladšie dieťa na mňa nalieha, aby som pridávala na blog aj obyčajné recepty (rozumej buchty, šúľance, pirohy atď.), na ktoré ja však presne mierky nemám. Robievam ich " od oka". Blog jej slúži ako kuchárska kniha a chcela by to mať všetko pekne-krásne pokope. Koniec-koncov sú to obľúbené jedlá aj z môjho detstva. Doniesli sme si zo Slovenska bryndzu a na Vareche.sk som u Tatranky našla tento recept. Veľmi ma oslovil, keďže Tatranka ma skvelé recepty, takže som mu dôverovala ihneď ako som ho prečítala. A veru urobila som dobre. S cestom sa pracovalo super. Vyvarila som polovicu pirohov a druhú polovicu som odložila do mrazničky. Z dávky sa v pohode najedia 4 osoby. Jediné, čo som si upravila, bolo to, že som znížila množstvo zemiakov a zvýšila množstvo bryndze do plnky, aby bolo viac cítiť bryndzu...
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste