Veľmi jemná roláda bez múky rozplývajúca sa na jazyku. Dobre vychladená z chladničky mi priam pripomenula vtáčie mlieko s citrónovým dochutením. Do plnky som použila domáci Lemond curd. Na prípravu je veľmi jednoduchá a na suroviny nenáročná. Mala som trochu obavy či sa nebude lámať, praskať pri stáčaní, pretože som totiž nikdy nepiekla roládu iba z bielkov. Naopak bola som milo prekvapená z jemného cesta, s ktorým sa dobre pracovalo a bolo naozaj chutné
Veľmi jemná roláda bez múky rozplývajúca sa na jazyku. Dobre vychladená z chladničky mi priam pripomenula vtáčie mlieko s citrónovým dochutením. Do plnky som použila domáci Lemond curd. Na prípravu je veľmi jednoduchá a na suroviny nenáročná. Mala som trochu obavy či sa nebude lámať, praskať pri stáčaní, pretože som totiž nikdy nepiekla roládu iba z bielkov. Naopak bola som milo prekvapená z jemného cesta, s ktorým sa dobre pracovalo a bolo naozaj chutné
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste