NajRecept.sk Šampiňónové rizoto
Šampiňónové rizoto
Recept Šampiňónové rizoto
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Jednoduche, chutne a rychle pripravne skvele jedlo. Moje oblubene sampinony dnes zakomponovane do ryze.Co k tomu dodat? Snad iba tolko, ze ak sa rozhodnete vyskusat toto rizoto jednoznacne doporucujem pri jeho priprave pouzit maslo, ktore zarucene doda rizotu jemnu chut.

adkas-tastyfood    ·   21.4.2014

Šampiňónové rizoto

Jednoduche, chutne a rychle pripravne skvele jedlo. Moje oblubene sampinony dnes zakomponovane do ryze.Co k tomu dodat? Snad iba tolko, ze ak sa rozhodnete vyskusat toto rizoto jednoznacne doporucujem pri jeho priprave pouzit maslo, ktore zarucene doda rizotu jemnu chut.

Suroviny
šampiňóny
pór
maslo
pálivá
papriková pasta červené zlato
ryža
menšia
cibuľa
soľ
korenie
petržlenová vňať
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Najprv si pripravime ryzu.
  2. Na masle orestujeme na kolieska pokrajany por.
  3. Pridame ocistene, pokrajane sampinony a prikryte pokrievkou podusime do makka.
  4. Pridame paprikovu pastu Cervene zlato, zamiesame. Ak sampinony nepustia dostatok stavy, tak mozno podliat velmi malinkym mnozstvom voy alebo vyvaru (cca 50 ml).
  5. Postupne pridavame poprazenu ryzu, ktoru v malych castiach zamiesavame do sampinonovej zmesi, aby sa nam pekne spojili sampinony s ryzou.
  6. Nakoniec pridame posekanu petrzlenovu vnat (u mna tentokrat iba susena:( ).
  7. Pred podavanim posypeme struhanym syrom. To je vsetko. Dobru chut!

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár