Bielka vyšľaháme na tuhý sneh, postupne prišľaháme cukor, vanilkový cukor a žĺtka.
Keď máme túto zmes dobre vyšľahanú, primiešame varechou múku, prášok do pečiva, olej a šťavu.
Dobre premiešame a cesto vylejeme na veľký plech s papierom na pečenie.
Upečieme pri 180 °C. Necháme chvíľku vychladnúť, papier odstránime a zrolujeme.
Zlatý klas nasypeme do mlieka a za stáleho miešania uvaríme hustý krém. Necháme vychladnúť.
Medzitým vyšľaháme maslo s práškovým cukrom.
Z vychladnutého klasu odstránime šupku na povrchu a rozšľaháme ho do hladka.
Prišľaháme maslo s cukrom a nakoniec primiešame kokos.
Cesto natrieme marmeládou a naplníme krémom.
Zrolujeme a vrch potrieme tiež krémom.
Posypeme kokosom a pofŕkame roztopenou čokoládou.
Dáme stuhnúť do chladničky.