Guacamole podla Jamie Olivera. Je vela druhov Guacamoly, podla toho , co si tam pridate. Niekto si pridava cesnak, niekto smotanu, atd. Netrufam, si povedat, ze ktora je ta prava, mexicka. V Mexiku som este nebola, ale raz by som tuto krajinu chcela navstivit. Ci uz take alebo onake jednoznacne zaklad Guacamole tvori avokado. Niekto ho miluje, niekto ho nemusi. Ja mam avokado velmi rada. Avokado je ovocie, ktore nema nejaku specificku vonu a ked je dozrete ma prijemnu maslovu konzistenciu. Kedze nema nejaku specificku chut, mozeme ho pouzivat na rozne sposoby. Vacsinou sa pouziva do salatov, natierok a dipov. Nebudem sa tu rozpisovat o zdraviu prospesnych ucinkoch avokada. Kazdy si vie pozriet informacie na internete, kde je ich neurekom. Hadam za zmienku stoji ako sa dostaneme k duzine. Avokado pozdlzne prekrojime az ku kostke ( po celom obvode). Chytime do ruk a kazdu polovicu otocime v protismere. Avokado sa pekne otvori. Malou lyzickou vylupneme kostku. Rovnako malou lyzickou oddelime od kory duzinu a ak postupujeme opatrne a koru neposkodime, dostaneme pekne lodicky ( misticky), ktore mozeme pouzit a nadekorovat do nich salat, pripadne pomazanku. Duzinu zreleho avokada staci popucit vidlickou alebo sa moze aj rozmixovat. Dnes pridavam recept na Gauacamole podla J.O. a naozaj k tejto malej dobrote vela toho nepotrebujeme. Urobila som k tomu chipsy z tortily. Mala mlska bola raz-dva hotova......
Guacamole podla Jamie Olivera. Je vela druhov Guacamoly, podla toho , co si tam pridate. Niekto si pridava cesnak, niekto smotanu, atd. Netrufam, si povedat, ze ktora je ta prava, mexicka. V Mexiku som este nebola, ale raz by som tuto krajinu chcela navstivit. Ci uz take alebo onake jednoznacne zaklad Guacamole tvori avokado. Niekto ho miluje, niekto ho nemusi. Ja mam avokado velmi rada. Avokado je ovocie, ktore nema nejaku specificku vonu a ked je dozrete ma prijemnu maslovu konzistenciu. Kedze nema nejaku specificku chut, mozeme ho pouzivat na rozne sposoby. Vacsinou sa pouziva do salatov, natierok a dipov. Nebudem sa tu rozpisovat o zdraviu prospesnych ucinkoch avokada. Kazdy si vie pozriet informacie na internete, kde je ich neurekom. Hadam za zmienku stoji ako sa dostaneme k duzine. Avokado pozdlzne prekrojime az ku kostke ( po celom obvode). Chytime do ruk a kazdu polovicu otocime v protismere. Avokado sa pekne otvori. Malou lyzickou vylupneme kostku. Rovnako malou lyzickou oddelime od kory duzinu a ak postupujeme opatrne a koru neposkodime, dostaneme pekne lodicky ( misticky), ktore mozeme pouzit a nadekorovat do nich salat, pripadne pomazanku. Duzinu zreleho avokada staci popucit vidlickou alebo sa moze aj rozmixovat. Dnes pridavam recept na Gauacamole podla J.O. a naozaj k tejto malej dobrote vela toho nepotrebujeme. Urobila som k tomu chipsy z tortily. Mala mlska bola raz-dva hotova......
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste