Recept je z knihy The Italian Cookery Course. Pre tento slaný koláč je špecifické chrumkavé cesto, do ktorého ide biele víno. V pôvodnom recepte je náplň zložená z čiernych olív, hrozienok, póru a jarnej cibuľky. Keďže som bohužiaľ nekúpila jarnú cibuľku a sušené hrozienka nemám rada, tak som si náplň trošku upravila (možno vylepšila :)).
Recept je z knihy The Italian Cookery Course. Pre tento slaný koláč je špecifické chrumkavé cesto, do ktorého ide biele víno. V pôvodnom recepte je náplň zložená z čiernych olív, hrozienok, póru a jarnej cibuľky. Keďže som bohužiaľ nekúpila jarnú cibuľku a sušené hrozienka nemám rada, tak som si náplň trošku upravila (možno vylepšila :)).
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste