Inšpirovala som sa v knihe APETIT - Slané pečení, ale ako stále, pozmenila som niečo. Tento chlebík (áno chlebík, lebo je malý :)) je v podstate vylepšený austrálsky chlieb damper, ktorý kedysi piekli domorodci v popole z pár základných surovín. Patrí do kategórie chlebov - nemám čas a je skutočne chuťovo výborný čo sa o jeho príbuznom, chlebe so sódou bikarbónou, nedá povedať.
Inšpirovala som sa v knihe APETIT - Slané pečení, ale ako stále, pozmenila som niečo. Tento chlebík (áno chlebík, lebo je malý :)) je v podstate vylepšený austrálsky chlieb damper, ktorý kedysi piekli domorodci v popole z pár základných surovín. Patrí do kategórie chlebov - nemám čas a je skutočne chuťovo výborný čo sa o jeho príbuznom, chlebe so sódou bikarbónou, nedá povedať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste