Dnes prichádzam s jedným z tých serióznejších receptov. Síce opäť na mleté hovädzie, no teraz vo forme roztomilých guliek. Nemusíte sa však vôbec obávať, príprava nie je zložitá, veď viete, že by sa mi s tým nechcelo priveľmi babrať. Koniec koncov, hlas žalúdka sa musí uprednostniť pred čímkoľvek ostatným, najmä estetickosťou pokrmu a tak nebudete ušetrení od ďalších nevzhľadných fotiek. Čo už, foodstylista zo mňa zrejme nikdy nebude. Malým podnetom k vytvoreniu týchto guliek mi boli známe švédske mäsové guľky, ktoré bežne dostanete kúpiť v Ikey. Akurát som tak dumala, čím nahradiť smotanu, pretože po tej mi býva niekedy ťažko od žalúdka. Kokosový krém sa mi zdal dobrou myšlienkou, nuž som vyskúšala a nebol to krok vedľa, takže odporúčam.
Dnes prichádzam s jedným z tých serióznejších receptov. Síce opäť na mleté hovädzie, no teraz vo forme roztomilých guliek. Nemusíte sa však vôbec obávať, príprava nie je zložitá, veď viete, že by sa mi s tým nechcelo priveľmi babrať. Koniec koncov, hlas žalúdka sa musí uprednostniť pred čímkoľvek ostatným, najmä estetickosťou pokrmu a tak nebudete ušetrení od ďalších nevzhľadných fotiek. Čo už, foodstylista zo mňa zrejme nikdy nebude. Malým podnetom k vytvoreniu týchto guliek mi boli známe švédske mäsové guľky, ktoré bežne dostanete kúpiť v Ikey. Akurát som tak dumala, čím nahradiť smotanu, pretože po tej mi býva niekedy ťažko od žalúdka. Kokosový krém sa mi zdal dobrou myšlienkou, nuž som vyskúšala a nebol to krok vedľa, takže odporúčam.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste