Tieto cestoviny som prvý krát jedla u priateľa a poviem vám....nevedela som sa ich dojesť! Tento recept je z knihy ,,Najedzte sa do štíhlosti", ktorá obsahuje mnoho skvelých receptov. Rada sa o ne podelím :)
Tieto cestoviny som prvý krát jedla u priateľa a poviem vám....nevedela som sa ich dojesť! Tento recept je z knihy ,,Najedzte sa do štíhlosti", ktorá obsahuje mnoho skvelých receptov. Rada sa o ne podelím :)
Kaleráb má vysoký obsah vitamínov B, C, železa, horčíka a mangánu. Je možné ho použiť aj ako náhradu za kapustu. Obsahuje tiež draslík, ktorý má prirodzene odvodňujúce účinky. Spevňuje pokožku a vlasy, zabezpečuje energiu a vitalitu, posilňuje imunitný systém, stimuluje okysličenie a dýchanie buniek, posilňuje srdce, zlepšuje náladu, pomáha prekonávať stres. Tak šup šup ide sa variť :)
Dobrú chuť!Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste