Kardamón (alebo aj kardamóm) sú plody vysokého kra rastúceho prirodzene v tropických dažďových lesoch na svahoch Západného Ghátu v južnej Indii. Toto korenie s výraznou, ale mäkkou, ovocnou a prenikavou vôňou vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Ak kupujete kardamón kupujte celé plody, pretože mletý rýchlo stráca aromatické vlastnosti. Tento recept som našla v novom online magazíne Cinnamon magazín. Hoci nepoužívam práškový cukor, po objavení tohto lákavého receptu som ho utekala kúpiť a nemohla som sa dočkať kedy sa do pečenia zasnežených sušienok pustím.
Kardamón (alebo aj kardamóm) sú plody vysokého kra rastúceho prirodzene v tropických dažďových lesoch na svahoch Západného Ghátu v južnej Indii. Toto korenie s výraznou, ale mäkkou, ovocnou a prenikavou vôňou vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Ak kupujete kardamón kupujte celé plody, pretože mletý rýchlo stráca aromatické vlastnosti. Tento recept som našla v novom online magazíne Cinnamon magazín. Hoci nepoužívam práškový cukor, po objavení tohto lákavého receptu som ho utekala kúpiť a nemohla som sa dočkať kedy sa do pečenia zasnežených sušienok pustím.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste