Víkend konečne prišiel a s ním aj troška času na varenie. To znamená flák mäsa a k nemu trochu netradičnejšia omáčka. Prečo steaky študentské? Nepredpokladám, že by sa obvykle pripravovali z bravčových rezňov. Týmto som asi všetkých gurmánov dostala na pokraj infarktu, ale ja s tým nejaký zásadný existenčný problém nemám. Najmä preto, že sa za žiadneho gurmána nepokladám. Prečo z Karibiku? Omáčka je vyhotovená z kokosového mlieka. Zažiadalo sa mi závanu exotiky (a dneska so všetkým, na raňajky som mala totiž po nekonečnej dobe mango).
Víkend konečne prišiel a s ním aj troška času na varenie. To znamená flák mäsa a k nemu trochu netradičnejšia omáčka. Prečo steaky študentské? Nepredpokladám, že by sa obvykle pripravovali z bravčových rezňov. Týmto som asi všetkých gurmánov dostala na pokraj infarktu, ale ja s tým nejaký zásadný existenčný problém nemám. Najmä preto, že sa za žiadneho gurmána nepokladám. Prečo z Karibiku? Omáčka je vyhotovená z kokosového mlieka. Zažiadalo sa mi závanu exotiky (a dneska so všetkým, na raňajky som mala totiž po nekonečnej dobe mango).
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste