Povedala som si, že nebudem kupovať nové časopisy s receptami kým neuvarím aspoň polovicu z receptov, ktoré mám nahromadené doma. A tak som pri rozmýšľaní čo uvariť na obed a zároveň využiť suroviny, ktoré mám doma, narazila na jednoduchú paellu v starom vydaní časopisu APETIT. Moje rozhodnutie variť zo starších časopisov sa vyplatilo! Do paelly sa používa španielska papriková klobása chorizo, ale keďže som ho nemala, tak som použila dve mäkké, slovenské pálivé klobásky - na chuti to určite neubralo)
Povedala som si, že nebudem kupovať nové časopisy s receptami kým neuvarím aspoň polovicu z receptov, ktoré mám nahromadené doma. A tak som pri rozmýšľaní čo uvariť na obed a zároveň využiť suroviny, ktoré mám doma, narazila na jednoduchú paellu v starom vydaní časopisu APETIT. Moje rozhodnutie variť zo starších časopisov sa vyplatilo! Do paelly sa používa španielska papriková klobása chorizo, ale keďže som ho nemala, tak som použila dve mäkké, slovenské pálivé klobásky - na chuti to určite neubralo)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste