Čo sa týka varenia bez najmenších problémov hneď priznávam, že som úplný začiatočník. Mama ma ako dcéru nikdy nenaučila variť a tak keď som odišla z domu, veci som vzala do vlastných rúk. Bola to veľmi bolestivá cesta, keď sa pozriem na fakt, že som nedokázala urobiť vajíčko natvrdo, kuracia polievka sa mi jednoducho vyparila, čokoládu čo som si zohrievala v mikrovlnke sa mi spálila, ryžu som uvarila tak, že som ju z hrnca už nikdy nedostala. Kuracie prsia som raz podávala hosťom napoly surové (tak som sa hanbila). A je ešte veľmi veľa prípadov a príbehov aké katastrofy som v kuchyni zažila. Nesmejte sa prosím :) Ale potom, keď som už varenie celkom vzdala sa mi začalo dariť. A tak som pokračovala. Dnes už mám celkom slušný repertoár, čomu vďačím internetu, kuchárskym knihám, GoodFood magazínu a Jamieho Oliviera časáku. A tak raz za čas ma naozaj baví variť (prosím nesmejte sa). Keď som v najnovšom čísle GoodFood našla tento recept, vedela som, že ho musím vyskúšať. O tom, že bude chuťovo výborný som nepochybovala. Kombinácia cideru a celozrnnej horčice je proste nerozdeliteľná (ale samozrejme musíte sa naučiť ju milovať). V recepte máte použiť celozrnnú horčiču. Pochádza z Francúzska a je naozaj zvláštna. Na chlieb by som si ju teda určite nenatrela ale vo varení je absolútne výborná. Ak však nezoženiete celozrnnú horčicu myslím, že sa nič nestane ak použijete i kremzsku. Ja som urobila tento recept z menšej dávky.
Čo sa týka varenia bez najmenších problémov hneď priznávam, že som úplný začiatočník. Mama ma ako dcéru nikdy nenaučila variť a tak keď som odišla z domu, veci som vzala do vlastných rúk. Bola to veľmi bolestivá cesta, keď sa pozriem na fakt, že som nedokázala urobiť vajíčko natvrdo, kuracia polievka sa mi jednoducho vyparila, čokoládu čo som si zohrievala v mikrovlnke sa mi spálila, ryžu som uvarila tak, že som ju z hrnca už nikdy nedostala. Kuracie prsia som raz podávala hosťom napoly surové (tak som sa hanbila). A je ešte veľmi veľa prípadov a príbehov aké katastrofy som v kuchyni zažila. Nesmejte sa prosím :) Ale potom, keď som už varenie celkom vzdala sa mi začalo dariť. A tak som pokračovala. Dnes už mám celkom slušný repertoár, čomu vďačím internetu, kuchárskym knihám, GoodFood magazínu a Jamieho Oliviera časáku. A tak raz za čas ma naozaj baví variť (prosím nesmejte sa). Keď som v najnovšom čísle GoodFood našla tento recept, vedela som, že ho musím vyskúšať. O tom, že bude chuťovo výborný som nepochybovala. Kombinácia cideru a celozrnnej horčice je proste nerozdeliteľná (ale samozrejme musíte sa naučiť ju milovať). V recepte máte použiť celozrnnú horčiču. Pochádza z Francúzska a je naozaj zvláštna. Na chlieb by som si ju teda určite nenatrela ale vo varení je absolútne výborná. Ak však nezoženiete celozrnnú horčicu myslím, že sa nič nestane ak použijete i kremzsku. Ja som urobila tento recept z menšej dávky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste