Pozor! Niekoľko Talianov pri čítaní tohto článku môže utrpieť vážnu ujmu na zdraví! Minimálne si od zúfalstva nad tým, čo budem vydávať za boloňskú omáčku vytrhajú vlasy (a kuchár Emanuele možno dostane aj infarkt). Okej, bolo to takto. Chcela som pripraviť naozaj poctivú pravú Sugo Bolognese, dokonca podľa samotného Manu Ridi, lenže bol to jeden z takých tých spontánnejších nápadov a tak som po ruke nemala všetky potrebné ingrediencie. Teda z pôvodného plánu vzišlo a zase raz som to musela nejak okabátiť. Ale nebojte sa, raz príde aj na tú pravú! Zatiaľ sa uspokojíme s fake verziou. Suroviny sú na 2 - 3 porcie
Pozor! Niekoľko Talianov pri čítaní tohto článku môže utrpieť vážnu ujmu na zdraví! Minimálne si od zúfalstva nad tým, čo budem vydávať za boloňskú omáčku vytrhajú vlasy (a kuchár Emanuele možno dostane aj infarkt). Okej, bolo to takto. Chcela som pripraviť naozaj poctivú pravú Sugo Bolognese, dokonca podľa samotného Manu Ridi, lenže bol to jeden z takých tých spontánnejších nápadov a tak som po ruke nemala všetky potrebné ingrediencie. Teda z pôvodného plánu vzišlo a zase raz som to musela nejak okabátiť. Ale nebojte sa, raz príde aj na tú pravú! Zatiaľ sa uspokojíme s fake verziou. Suroviny sú na 2 - 3 porcie
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste