Z múky, vajec, nadrobno nakrájaných špenátových listov a soli necháme robota vypracovať dobré cesto, ktoré necháme odpočívať v chladničke.
Zmrznuté hovädzie som nakrájal na lupienky, čím tenšie, tým lepšie.
Vo woku som rozpálil olej, pridal som k nemu cibuľu nakrájanú tiež na lupienky, polovicu cesnaku, tymián, potom mäso, čierne mleté korenie a soľ.
Po chvíľke (436s.) bolo mäsko hotové, dal som ho na tanier, nech si tiež odpočinie.
Do toho istého woku som dal lyžicu oleja a dve konzervy lúpaných paradajok. Dôležité: konzervy som otvoril a do woku som dal len ich obsah :-)
Potom som pridal zvyšok cesnaku, bazalku, soľ, čierne mleté korenie a vydusil som prebytočnú šťavu a prihodil som nakrájané chilli papričky.
Odpočinuté cesto som rozdelil na 4 časti, vyvaľkal som ich, nechal som trošku obschnúť a nakrájal som ledabolo naozaj široké rezance. Snažil som sa, aby bol každý iný. Nech hneď vidieť, že sú domáce :-)
Voda mi už vrie, osolil som ju a odvaril rezance, stačilo im pár minút.
K paradajkám som pridal odpočinuté hovädzie a nechal som to spolu prevrieť.
Na tanier som naložil rezance, prekvapol som ich sezamovým olejom, pridal som paradajky s hovädzím, do ruky som si dal vidličku a potom už len Dobrú chuť :)