Inšpirácia z nedávneho safari. Poviem vám, že tie zebry (živé) ma úplne dostali. Sú to najelegantnejšie zvieratá, ktoré som na safari videla. Milým pripomenutím sú tie bonbóny s dizajnom pruhovaných zebier. Jednoduché na prípravu a pre mňa chuťovo veľmi uspokojujúce.
Inšpirácia z nedávneho safari. Poviem vám, že tie zebry (živé) ma úplne dostali. Sú to najelegantnejšie zvieratá, ktoré som na safari videla. Milým pripomenutím sú tie bonbóny s dizajnom pruhovaných zebier. Jednoduché na prípravu a pre mňa chuťovo veľmi uspokojujúce.
Odstránime z tepla a necháme mierne ochladiť.
Dobre premiešame a masu vylejeme do obdĺžnikovej formy vyloženej fóliou (lepšie sa vyberá z formy)
Odložíme do chladničky na 2-3 hodiny zatuhnúť.
Keď čokoláda zatuhne, rozpustíme tmavú čokoládu.
Dáme do papierového kornútka (príp. jednorazového sáčku) a urobíme pruhy.
Bonbóny skladujeme v chladničke.
Dobrú chuť!
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste