Tento recept pochádza konkrétne z Calabrie, kde ich kedysi pripravovali na sviatky aj chudobnejšie rodiny. Tarallucci sa v Taliansku robia na viacero spôsobov: s bielym či červeným vínom, s vareným vínom, zo zemiakov, na slano... Ja vkladám sladkú verziu. Hotové tarallucci by sa mali obaliť v sirupe z fíg, ktorý má hustú konzistenciu asi ako med. Ťažko ho ale dostanete kúpiť inde ako v Calabrii. Ja som ho nahradila čučoriedkovou marmeládou. suroviny sú na 20 kusov.
Tento recept pochádza konkrétne z Calabrie, kde ich kedysi pripravovali na sviatky aj chudobnejšie rodiny. Tarallucci sa v Taliansku robia na viacero spôsobov: s bielym či červeným vínom, s vareným vínom, zo zemiakov, na slano... Ja vkladám sladkú verziu. Hotové tarallucci by sa mali obaliť v sirupe z fíg, ktorý má hustú konzistenciu asi ako med. Ťažko ho ale dostanete kúpiť inde ako v Calabrii. Ja som ho nahradila čučoriedkovou marmeládou. suroviny sú na 20 kusov.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste