Trúbu si dáme predhriať na 170 °C a zatiaľ si pripravíme ostatné.
V hrnci si dáme zohrievať mlieko a pridáme cukor a krupicu.
Uvaríme krupicovú kašu do hustá tak ako obvykle.
Keď je hustá dáme ju dole z ohňa a pridáme na kúsky polámanú čokoládu.
Pridáme aj žĺtka a poriadne pomiešame.
V miske si vyšlaháme bielka so štipkou soli na tuhý sneh.
Sneh opatrne zamiešame do kaše.
Kašu vylejeme do vopred vymastenej formy (môže byť bábovková alebo aj forma na torty).
Do trúby vložíme formu tak, že ju položíme do žiaruvzdornej nádoby alebo do vysokého plechu, ktorý napustíme vodou.
Pečieme asi 40-45 minút. Po vybratí necháme 5 minút vychladnúť, až potom vyklápame z formy.
Podávame s jahodami alebo s iným ovocím, prípadne aj s rozpustenou čokoládou.