Koláčik bol ideálny v sobotu poobede ku káve. Okrem voňavých čučoriedok na poleve krásne prekvapia aj v ceste, a aj na druhý deň je koláč vďaka tomu šťavnatejší.
Koláčik bol ideálny v sobotu poobede ku káve. Okrem voňavých čučoriedok na poleve krásne prekvapia aj v ceste, a aj na druhý deň je koláč vďaka tomu šťavnatejší.
Vajíčko som vyšľahala s cukrom, pridala som preosiatu múku s práškom do pečiva, soľ, roztopené maslo, mlieko a všetko spolu zmiešala.
Pri 170 stupňoch som nechala koláčiky priecť cca 30 minút do zlatova.
Po upečení som ich nechala úplne vychladnúť a pripravila som si polevu:
Vo vodnom kúpeli som nechala rozpustiť čokoládu, kt. som postupne primiešala do kyslej smotany.
Smotanu som pridávala postupne- je to na každého guste, či chce mať krém hustejší, alebo riedkejší.
Na vrch som poukladala ešte pár čučoriedok a pridala lístok mäty.
Polevu som nechala zatuhnúť v chladničke.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste