So šalátom z cukrového hrášku, póru a cherry paradajok. Mali sme ju na obed v nedeľu, chytil ju syn a merala 76 cm. Krásny úlovok :-)
So šalátom z cukrového hrášku, póru a cherry paradajok. Mali sme ju na obed v nedeľu, chytil ju syn a merala 76 cm. Krásny úlovok :-)
Očistenú šťuku som nakrájal na porcie, dobre som ju posolil a natrel olivovým olejom.
Každý kúsok som ochutil tymiánom, použil som sušený.
Rybku som položil kožou dolu na plech, na papier a dal som ju do vyhriatej rúry asi na 20 minút pri cca 180°C a hneď som zapol aj gril.
Z cukrového hrášku som odkrojil konce a na oriešku masla som ho jemne prehrial, len asi 2-3 minútky.
Potom som pridal nakrájaný pór, aby sa aj on zoznámil s maslom, tiež len na minútku.
Potom som hrášok s pórom posolil a pridal som ho do misy k nakrájaným cherry paradajkám s petržlenovou vňaťou.
Ozdobil som kúskom citróna a nezabudnite, že k rybke sa výborne hodí aj suché biele.
Dobrú chuť!
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste