So seitanom (pšeničné mäso alebo lepok) sa dajú robiť skutočné kúzla. Krásne chytá chute, ktoré chcete. Už som jedla výborný hubový guláš so seitanom, segedín, seitanové rezne a mnoho ďalších rôznych variácii. Seitan sa síce môže náročne vyrobiť vymývaním škrobu z múky ale ak to neberiete ako dobrú meditáciu, doporučujem trochu inú variantu. Kúpte si v obchode so zdravou výživou alebo na internete pšeničný lepok. Lepok je vlastne to, čo vám zostane po vymývani múky pri klasickej príprave seitanu. My si z lepku seitan pripravujeme praviteľne. Hotový seitan v obchode som nekúpila už veľmi dlho. Akonáhla totiž objavíte kúzlo domáceho, nebudete chcieť žiadny iný. Príprava domáceho seitanu nie je zložitá, ale musíte si vyskúšať sami, ako vám budet seitan chutiť. Niekto ho má rád tuhý, niekto dáva prednosť ľahkej pórovitej konzistencii.
So seitanom (pšeničné mäso alebo lepok) sa dajú robiť skutočné kúzla. Krásne chytá chute, ktoré chcete. Už som jedla výborný hubový guláš so seitanom, segedín, seitanové rezne a mnoho ďalších rôznych variácii. Seitan sa síce môže náročne vyrobiť vymývaním škrobu z múky ale ak to neberiete ako dobrú meditáciu, doporučujem trochu inú variantu. Kúpte si v obchode so zdravou výživou alebo na internete pšeničný lepok. Lepok je vlastne to, čo vám zostane po vymývani múky pri klasickej príprave seitanu. My si z lepku seitan pripravujeme praviteľne. Hotový seitan v obchode som nekúpila už veľmi dlho. Akonáhla totiž objavíte kúzlo domáceho, nebudete chcieť žiadny iný. Príprava domáceho seitanu nie je zložitá, ale musíte si vyskúšať sami, ako vám budet seitan chutiť. Niekto ho má rád tuhý, niekto dáva prednosť ľahkej pórovitej konzistencii.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste