S narodeninami môjho priateľa prišla výzva na upečenie torty. Tortu som sama ešte nikdy nepiekla a trošku som sa obávala či to zvládnem, ale našťastie sa podarila presne podľa mojich predstáv :) Korpus som piekla na dvakrát. Najprv som si upiekla jeden, ktorý som rozkrojila na 2 pláty (1,5 cm vysoké) a potom som upiekla ešte jeden samostatný korpus z polovičnej dávky kedže som chcela dať 2 vrstvy plnky. Po prekrojení korpusov mi ostalo pomerne dosť cesta, ktoré som naplnila pudingom, zvyšnými jahodami a vznikla z toho ďaľšia menšia torta, ale tú som už nefotila, nebola veľmi fotogenická ;) Suroviny sú na korpusy v tortovej forme s priemerom 26 cm.
S narodeninami môjho priateľa prišla výzva na upečenie torty. Tortu som sama ešte nikdy nepiekla a trošku som sa obávala či to zvládnem, ale našťastie sa podarila presne podľa mojich predstáv :) Korpus som piekla na dvakrát. Najprv som si upiekla jeden, ktorý som rozkrojila na 2 pláty (1,5 cm vysoké) a potom som upiekla ešte jeden samostatný korpus z polovičnej dávky kedže som chcela dať 2 vrstvy plnky. Po prekrojení korpusov mi ostalo pomerne dosť cesta, ktoré som naplnila pudingom, zvyšnými jahodami a vznikla z toho ďaľšia menšia torta, ale tú som už nefotila, nebola veľmi fotogenická ;) Suroviny sú na korpusy v tortovej forme s priemerom 26 cm.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste