Toto je môj najobľúbenejší cheesecake všetkých čias. Som si na 100 % istá, že ho nič neprekoná. A aby ma nezaťažila predstava, že mám doma obrovský cheesecake, ktorý budem musieť zdolať, dopriali sme si priateľom tieto menšie verzie :-)
Toto je môj najobľúbenejší cheesecake všetkých čias. Som si na 100 % istá, že ho nič neprekoná. A aby ma nezaťažila predstava, že mám doma obrovský cheesecake, ktorý budem musieť zdolať, dopriali sme si priateľom tieto menšie verzie :-)
Rúru predhrejeme na 180 °C.
Pripravíme si plech na muffiny, ktorý vyložíme papierovými košíčkami.
V miske si zmiešame rozdrvené keksy, malso a 3 PL kryštálového cukru.
Do každého košíčka dáme 1 PL keksovej zmesi a roztlačíme.
Dáme piecť na 5 min, vytiahneme z rúry a necháme vychladnúť.
V ďalšej miske zmiešame 1 1/2 pohára kryštálového cukru a 3 PL hladkej múky.
Do ďalšej misky dáme cream cheese a na vrch vysypeme cukrovo-múkovú zmes. Pomocou elektrického mixéra zmiešame dohladka.
Po jednom pridávame vajcia. Nakoniec pridáme vanilku, kyslú a sladkú smotanu. Zmiešame.
Po vytiahnutí z rúry necháme vychladnúť 1 hodinu. Potom uložíme do chladničky na cca 2 hodiny.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste