Dnes som sa rozhodla upiecť koláčik svojej rodinke.Opäť, pre nich totiž pečiem najradšej. O týždeň ich totiž opúšťam, a idem na miesto kde som potrená trošku viac. Starať sa o babinku, ktorá sa vždy starala o mňa. Je to krásne ako nám život mení úlohy. A kedže moja babička miluje klasické koláčiky "od mamičky" urobila som si malú predprípravu, keď sa rozhodnem prekvapiť ju dezertom, nech to stojí zato! Veľmi sa teším na náš spoločný čas. A úspech nasleduje vtedy, keď robíte to, čo chcete robiť. Neexistuje iný spôsob, ako sa stať úspešným. Veľa šťastia, posielam veľa pozitívnej energie, všetkým Vám :)
Dnes som sa rozhodla upiecť koláčik svojej rodinke.Opäť, pre nich totiž pečiem najradšej. O týždeň ich totiž opúšťam, a idem na miesto kde som potrená trošku viac. Starať sa o babinku, ktorá sa vždy starala o mňa. Je to krásne ako nám život mení úlohy. A kedže moja babička miluje klasické koláčiky "od mamičky" urobila som si malú predprípravu, keď sa rozhodnem prekvapiť ju dezertom, nech to stojí zato! Veľmi sa teším na náš spoločný čas. A úspech nasleduje vtedy, keď robíte to, čo chcete robiť. Neexistuje iný spôsob, ako sa stať úspešným. Veľa šťastia, posielam veľa pozitívnej energie, všetkým Vám :)
Zmiešame cukor so sójovým jogurtom.
Pridáme múku s práškom do pečiva, nakrájané slivky, mlieko a nakoniec mak.
Cesto nalejeme do vymazanej a vysypanej formy a v predhriatej trúbe pečieme asi 30-45 minút.
Nakoniec stačí ozdobiť práškovým cukrom. Ako to robili naše babičky. Áno viem, biely rafinovaný cukor nieje pre nás nič extra, ale dnes máme právo zhrešiť :)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste