Kuracie mäso, ja som použil horné stehná bez kosti a kože som naložil do bieleho jogurtu.
Pridal som aj olej, v ktorom som mal naložený syr s medvedím cesnakom a nechal som 26 hodín odpočívať v chlade.
Vo woku som na oleji nechal prasknúť semienka horčice, potom som pridal aj ostatné korenie, škoricu a ledabolo nakrájané cibule a cesnak.
Keď bola cibuľa orestovaná, vybral som ju a postupne som do rozpáleneého oleja vkladal mäso, aby sa pekne zatiahlo.
Dochutil som horčicou, soľou a nechal som na slabom plameni asi 31 minút prebublávať.
Brokolicu som rozobral na ružičky a sparil minútku vo vriacej vode, potom ju prudko schladil, aby ostala pekne zelená a chrumkavá.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste