Koláčik je výborný čerstvo upečený, ale mojim deťom veľmi chutí na druhý deň, keď trochu cesto od jabĺk "zvlhne".
Koláčik je výborný čerstvo upečený, ale mojim deťom veľmi chutí na druhý deň, keď trochu cesto od jabĺk "zvlhne".
Zo surovín vymiesime hladké cesto a dáme na hodinu do chladničky.
Vyvaľkáme z neho dva pláty asi 0,5 cm hrubé. Podsypávame múkou, aby sa nám nelepilo.
Jeden plát za pomoci valčeka dáme na plech a poukladáme naň nastrúhané jablká bez šupky.
Posypeme kryštálovým cukrom podľa chuti a kyslosti jabĺk a škoricou a zakryjeme druhým plátom.
Ten popicháme pred upečením vidličkou.
Vychladnutý koláč posypeme práškovým cukrom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste