Podľa tohto receptu si môžeme urobiť koláčiky, ako vidíme na obrázku alebo aj plnené broskyne tak, že spodné strany koláčikov zlepíme krémom. Samozrejme nebudete na ne potrebovať žiadne formičky :-) Suroviny sú na cca 50 ks koláčikov (v prípade broskýň 25 ks)
Podľa tohto receptu si môžeme urobiť koláčiky, ako vidíme na obrázku alebo aj plnené broskyne tak, že spodné strany koláčikov zlepíme krémom. Samozrejme nebudete na ne potrebovať žiadne formičky :-) Suroviny sú na cca 50 ks koláčikov (v prípade broskýň 25 ks)
Suroviny zmiešame a dostaneme mäkkšie cesto.
Za pomoci namúčených rúk robíme malé guľky a ukladáme na plech s papierom na pečenie.
Upečieme pri 180 °C do zlatista.
Necháme vychladnúť.
Krém:
Do mlieka pridáme Martini, cukor a puding.
Za stáleho miešania uvaríme hustý krém.
Koláčiky dobre namočíme v Martini a nastriekame na ne vychladnutý krém. V prípade, že chceme broskyne, zlepíme dva koláčiky krémom.
Ozdobíme ovocím, čokoládou alebo cukríkmi.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste