Ak môžem, tak sa začnem úplne bez hanby rozplývať o tom ako strašne zbožňujem domácu granolu. Je jednoduchá na prípravu a neuveriteľne chutná. Vždy keď si ju doma pripravím, nechápem, prečo ju ešte stále niekto dokáže kúpiť v obchode. Keď za 500 g chcú 4 € (zbláznili sa?) Preto som sa vrátila k jej domácej príprave (nehovoriac o tom, že naozaj budete vedieť, čo jete). Raňajky budú patriť medzi Vaše obľúbené pri takejto krásne voňavej dobrote.
Ak môžem, tak sa začnem úplne bez hanby rozplývať o tom ako strašne zbožňujem domácu granolu. Je jednoduchá na prípravu a neuveriteľne chutná. Vždy keď si ju doma pripravím, nechápem, prečo ju ešte stále niekto dokáže kúpiť v obchode. Keď za 500 g chcú 4 € (zbláznili sa?) Preto som sa vrátila k jej domácej príprave (nehovoriac o tom, že naozaj budete vedieť, čo jete). Raňajky budú patriť medzi Vaše obľúbené pri takejto krásne voňavej dobrote.
Rúru predhrejeme na teplotu 180 °C.
Zmes vysypeme na plech a dáme piecť na 25 - 30 minút.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste