NajRecept.sk Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny
Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny
Recept Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

moj sladky svet    ·   8.10.2013

Cesto na kysnuté buchty, koláče a záviny

Suroviny
450 g
hladká múka
1/2 kocky
droždie
270 ml
mlieko
0,5 dl
olej
1 ks
vajce
40 g
cukor
trochu
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Droždie roztopíme v mlieku a pridáme ostatné suroviny.

  2. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.

  3. Naplníme obľúbenou plnkou.

  4. Pred pečením necháme buchty (koláč) z cesta na plechu ešte kysnúť 20-30 minút.

  5. Buchty či závin dobre potrieme pred pečením olejom zo všetkých strán. Tento krok je dôležitý, buchty tak dostanú výbornú chuť.

  6. Dobrú chuť!

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár