Tento víkend sa niesol v ovocnom duchu. Robila som tiež panna cottu s mangovým želé a v tomto zákusku som použila jahody. Okrem toho sme konzumovali ovocie aj v čerstvom stave. Veď my máme ovocie veľmi radi. Momentálne však len z obchodu. Ani si neviete predstaviť, čo by som dala za to, keby som sa mohla postaviť v záhrade pod strom a rovno zo stromu odtrhnúť jabĺčko, čerešničku či slivku. A zjesť rovno pod stromom.. Tento koláčik je super a vhodný nielen na nedeľné popoludnie. Ovocie môžete použiť ľubovoľne podľa Vaše chuti. Taktiež je dobrý aj bez ovocia. Použité odmerky: hrnček = 250 ml suroviny sú na plech 30 x 40 cm
Tento víkend sa niesol v ovocnom duchu. Robila som tiež panna cottu s mangovým želé a v tomto zákusku som použila jahody. Okrem toho sme konzumovali ovocie aj v čerstvom stave. Veď my máme ovocie veľmi radi. Momentálne však len z obchodu. Ani si neviete predstaviť, čo by som dala za to, keby som sa mohla postaviť v záhrade pod strom a rovno zo stromu odtrhnúť jabĺčko, čerešničku či slivku. A zjesť rovno pod stromom.. Tento koláčik je super a vhodný nielen na nedeľné popoludnie. Ovocie môžete použiť ľubovoľne podľa Vaše chuti. Taktiež je dobrý aj bez ovocia. Použité odmerky: hrnček = 250 ml suroviny sú na plech 30 x 40 cm
Dokončíme tmavé cesto. Takže pridáme doň preosiatu múku zmiešanú s preosiatým kakaom a práškom do pečiva. Prešľaháme.
Dáme piecť do predom vyhriatej rúry na 180 °C na 35 - 40 minút. Po upečení necháme poriadne vychladnúť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste