Tieto pagáčiky sú výborne, chutia skvele aj teplé aj studené. Ich veľkou výhodou je, že nemusia kysnúť a cesto spotrebujete do poslednej omrvinky. Príprava pagáčikov nie je náročná a zvládne ich aj začínajúca gazdinka.
Tieto pagáčiky sú výborne, chutia skvele aj teplé aj studené. Ich veľkou výhodou je, že nemusia kysnúť a cesto spotrebujete do poslednej omrvinky. Príprava pagáčikov nie je náročná a zvládne ich aj začínajúca gazdinka.
Všetky suroviny zmiešame v miske a vypracujeme krásne, mäkké cesto. Netreba ho nechať kysnúť.
Na pomúčenej doske rozvaľkáme cesto. Ja som rozvaľkala na hrúbku asi 6 mm, ale doporučujem radšej hrúbku 1 cm a vykrajujte malé pagáčiky.
Pagáčiky uložíme na na plech vyložený papierom na pečenie vo vzdialenosti asi 2 cm od seba. Potrieme rozšľahaným žĺtkom a posypeme syrom.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 15-20 minút do zlatista.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste