Tento zákusok nie je žiadna novinka, ale je výborný a pre mňa je môj blog moja osobná kuchárska kniha. Kedysi som ho pekávala na podklade z lístkoveho cesta, ale verte mi, oplatí sa trochu času a námahy investovať do prípravy podložky z hnieteného cesta. Pamätám, si, keď som prvýkrát tento zákusok piekla pred x rokmi (ešte na podložke z lístkového cesta), tak som zažila šok, keď plnka bola riedka akoby som mala iba mlieko. Pečením sa však krásne spevnila a ta chuť - hneď som vedela, že tento zákusok bude zaradený do zoznamu opakovačiek. Je chutný, pekne vyzerá a je z neho veľa :) A takéto máme predsa radi všetci, no nie?
Tento zákusok nie je žiadna novinka, ale je výborný a pre mňa je môj blog moja osobná kuchárska kniha. Kedysi som ho pekávala na podklade z lístkoveho cesta, ale verte mi, oplatí sa trochu času a námahy investovať do prípravy podložky z hnieteného cesta. Pamätám, si, keď som prvýkrát tento zákusok piekla pred x rokmi (ešte na podložke z lístkového cesta), tak som zažila šok, keď plnka bola riedka akoby som mala iba mlieko. Pečením sa však krásne spevnila a ta chuť - hneď som vedela, že tento zákusok bude zaradený do zoznamu opakovačiek. Je chutný, pekne vyzerá a je z neho veľa :) A takéto máme predsa radi všetci, no nie?
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste