Niekedy máme všetci veľkú chuť na palacinky. Moje najobľúbenejšie sú pohánkové. Robievam ich čo najjednoduchšie, vyskúšajte :-) Palacinky sa mi nikdy nerozpadli, pretože používam obyčajný rastlinný olej a kvalitnú panvicu.
Niekedy máme všetci veľkú chuť na palacinky. Moje najobľúbenejšie sú pohánkové. Robievam ich čo najjednoduchšie, vyskúšajte :-) Palacinky sa mi nikdy nerozpadli, pretože používam obyčajný rastlinný olej a kvalitnú panvicu.
Z mlieka a múky vypracujeme cesto tak, aby malo konzistenciu palacinkového cesta.
Necháme odležať približne 2 hodiny.
Cesto nalievame na rozpaléný olej a opečieme z oboch strán.
Podávame s rozvarenými ríbezľami alebo džemom a posypané hnedým cukrom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste