Tento koláčik pre mňa osobne znamená veľa. Prvýkrát som videla tento recept ešte dávno pradávno, keď som začala chodiť na strednú školu, a strašne moc ma lákalo vyskúšať recept, ale nenašla som odvahu. Neviem, bála som sa, čo s tým, ak sa nevydarí, či som vôbec schopná niečo také spáchať. Ale tento týždeň som šla do toho. Ostali mi bielka po domácich cestovinách, tak som si povedala, že idem do toho.
Tento koláčik pre mňa osobne znamená veľa. Prvýkrát som videla tento recept ešte dávno pradávno, keď som začala chodiť na strednú školu, a strašne moc ma lákalo vyskúšať recept, ale nenašla som odvahu. Neviem, bála som sa, čo s tým, ak sa nevydarí, či som vôbec schopná niečo také spáchať. Ale tento týždeň som šla do toho. Ostali mi bielka po domácich cestovinách, tak som si povedala, že idem do toho.
Na začiatok som vyšľahala bielka. Postupne som po lyžičkách pridávala cukor.
V samostatnej miske som zmiešala puding s octom, a nakoniec som túto zmes pridala do vyšľahaných bielkov s cukrom.
Pomocou väčšieho kolieska na vykrajovanie som na plechu vytvorila 6 bielkových tortičiek.
Piekla som ich na začiatok pri 150 °C 15 minút, potom som znížila teplotu na 120 °C, pri ktorej som ich nechala piecť 45 minút, a nakoniec pri 90 stupňoch ďalších 35 minút. Do krásne ružova.
Rúru som vypla a pri otvorených dvierkach som základ na Pavlovu nechala ešte sušiť počas doby, kedy som pripravila smotanu.
Vyšľahala som šľahačkovú smotanu, ku ktorej som pridala kyslú smotanu a cukor.
Ovocie som očistila a pokrájala na drobné kúsky.
Pavlovej základ som vytiahla z rúry a nechala vychladnúť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste