Rúru si predhrejeme na teplotu 175°C.
Keksy rozdrvíme, pridáme rozpustené maslo, cukor a postrúhanú kôru z dvoch limetiek.
Všetko spracujeme a vtlačíme do papierom vystlaného plechu (30,5×21,5 cm).
Dáme piecť na 15 minút.
Po upečení vyberieme a necháme vychladnúť.
Do misy nalejeme kondenzované mlieko, pridáme žĺtka a šťavu zo 4 limetiek (môžme použiť iba z troch, kto nemá rád veľmi kyslé) a premiešame.
Na vychladnutý keksíkový korpus nalejeme plnku a dáme piecť na 15-20 minút.
Po upečení necháme hodinku-dve vychladnúť a môžme krájať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste