NajRecept.sk Babkine langoše
Babkine langoše
Recept Babkine langoše
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Bistro 69

Cesto na langoše nám vydrží v chladničke aj týždeň. Nesmie však zmrznúť.

Bistro 69    ·   17.9.2013

Babkine langoše

Cesto na langoše nám vydrží v chladničke aj týždeň. Nesmie však zmrznúť.

Suroviny
1 kg
múka polohrubá
200 ml
pochúťková smotana
2 ČL
soľ
1 kocka
droždie
1 ČL
cukor
500 ml
vlažné mlieko
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Z mlieka, droždia a trochy cukru urobíme kvások, ktorý zapracujeme do ostatných surovín na cesto.
  2. Dobre vymiesime a odložíme v mikroténovom sáčku do chladničky aspoň na 2 hodiny aby nám nakyslo.
  3. Potom z cesta robíme rukou malé placky - langoše a smažíme ich na oleji na oboch stranách.
  4. Natierame ich roztlačeným cesnakom, tatárskou omáčkou alebo pochúťkovou smotanou a kečupom podľa chuti.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár