Zapečený vrkoč z bravčovej panenky bol taký nadherný, že keď som ho vybrala z rúry, až mi ho bolo ľúto narezať. Nakrájaný bo tak jemný až sa mi plátky (jednotlivé pletence) od seba oddeľovali. Opäť niečo nenáročné, iba zaujímavo upravené mäsko. Neskutočne výborná kôprová omáčka doladila jemnú chuť panenky, a tak vytvorila vynikajúce jedlo vhodné ako obed alebo večeru. Najemno nastrúhaná cibuľa udusená na masle vytvorila zázračnuú zmenu v chuti tejto kôprovej omáčky.
Zapečený vrkoč z bravčovej panenky bol taký nadherný, že keď som ho vybrala z rúry, až mi ho bolo ľúto narezať. Nakrájaný bo tak jemný až sa mi plátky (jednotlivé pletence) od seba oddeľovali. Opäť niečo nenáročné, iba zaujímavo upravené mäsko. Neskutočne výborná kôprová omáčka doladila jemnú chuť panenky, a tak vytvorila vynikajúce jedlo vhodné ako obed alebo večeru. Najemno nastrúhaná cibuľa udusená na masle vytvorila zázračnuú zmenu v chuti tejto kôprovej omáčky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste