Zistila som pri mojom spolužití, alebo teda spolustolovaní s vegánmi zaujímavé veci - napríklad, že sójová "smotana" je lepšia než klasická. Je menej tučná (to už samo o sebe stačí pre mňa ako argument) a je menej ťažká na žalúdok (to ma presvedčilo absolútne, mne totiž z takých smotanových vecí býva kvalitne zle) a okrem toho chutí takmer ako naozajstná smotana. A odteraz už budem robiť omáčky len z nej (ale do krémového koláča patrí maslo, nijaký margarínový fejk!)
Zistila som pri mojom spolužití, alebo teda spolustolovaní s vegánmi zaujímavé veci - napríklad, že sójová "smotana" je lepšia než klasická. Je menej tučná (to už samo o sebe stačí pre mňa ako argument) a je menej ťažká na žalúdok (to ma presvedčilo absolútne, mne totiž z takých smotanových vecí býva kvalitne zle) a okrem toho chutí takmer ako naozajstná smotana. A odteraz už budem robiť omáčky len z nej (ale do krémového koláča patrí maslo, nijaký margarínový fejk!)
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste