Pri tomto recepte som mala veľmi veľké obavy, čo z toho vzíde. Nemala som chuť zbytočne míňať suroviny, ani vkladať svoju živú prácu do pre mňa nezvyčajného receptu (mam na mysli cesto). Nebudem nikoho presviedčať, že toto je to najlepšie, čo som tohoto druhu jedla, ale moje veľké obavy boli v konečnom dôsledku neopodstatnené. S cestom sa veľmi dobre pracovalo. Je elastické, ľahko formovateľné a čo je dôležité, rozvaľkala som ho bez podsypávania múkou. Plnku si môžete zvoliť ľubovoľnú, podľa vlastnej chuti. Hodí sa bryndza, tvrdý syr, pór, bylinky a pre mäsožravcov by zapasoval aj kúsok šunky. Ja som zvolila fetu v kombinácii s kôprom. K polievke z hlivy boli výbornym doplnkom.
Pri tomto recepte som mala veľmi veľké obavy, čo z toho vzíde. Nemala som chuť zbytočne míňať suroviny, ani vkladať svoju živú prácu do pre mňa nezvyčajného receptu (mam na mysli cesto). Nebudem nikoho presviedčať, že toto je to najlepšie, čo som tohoto druhu jedla, ale moje veľké obavy boli v konečnom dôsledku neopodstatnené. S cestom sa veľmi dobre pracovalo. Je elastické, ľahko formovateľné a čo je dôležité, rozvaľkala som ho bez podsypávania múkou. Plnku si môžete zvoliť ľubovoľnú, podľa vlastnej chuti. Hodí sa bryndza, tvrdý syr, pór, bylinky a pre mäsožravcov by zapasoval aj kúsok šunky. Ja som zvolila fetu v kombinácii s kôprom. K polievke z hlivy boli výbornym doplnkom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste