Výhodou červenej šošovice je, že nieje nutné ju nechať na noc vo vode oddychovať a práve naopak, za 20 minút z nej je polievka hotová. Červená šošovica je novinka u mňa v kuchyni. Ale som jej priaznivo naklonená, rýchlosťou tepelnej úpravy, ale aj obsahom zdravých vecí, čo v sebe má- vitamín B, horčík, vápnik, bojuje proti cholesterolu a preventívne proti rakovine. Ako hovorím, samé dobré veci.
Výhodou červenej šošovice je, že nieje nutné ju nechať na noc vo vode oddychovať a práve naopak, za 20 minút z nej je polievka hotová. Červená šošovica je novinka u mňa v kuchyni. Ale som jej priaznivo naklonená, rýchlosťou tepelnej úpravy, ale aj obsahom zdravých vecí, čo v sebe má- vitamín B, horčík, vápnik, bojuje proti cholesterolu a preventívne proti rakovine. Ako hovorím, samé dobré veci.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste