NajRecept.sk Polievky Zeleninový vývar Gaspačo
Gaspačo
Recept Gaspačo
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Zuzka

Gaspačo - studená polievka určená na horúce dni. Zasýti a schladí zároveň.

Zuzka    ·   20.8.2013

Gaspačo

Gaspačo - studená polievka určená na horúce dni. Zasýti a schladí zároveň.

Suroviny
300 g
uhorka
200 g
paprika
500 g
rajčiny
1 menší kus
cibuľa
1 strúčik
cesnak
olivový olej
soľ
korenie
bazalka
oregano
chlieb
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Uhorky som ošúpala a nakrájala na menšie kúsky.
  2. Na menšie kúsky som nakrájala aj papriku, rajčiny, cibuľu, cesnak.
  3. Všetko som dala do mixéra, pridala bylinky, soľ, korenie a trochu olivového oleja.
  4. Zmes som dala do chladničky chladiť.
  5. Plátky chleba som opiekla na sucho na panvici a podávala som spolu s vychladenou polievkou.
Dobrú chuť! :-)
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár