Na Guernsey sme jedli tento indický chlieb. Veľmi mi chutil, preto som si ho chcela pripraviť aj doma. S receptom som spokojná, ale konštatujem, že môj chlebík nebol tak dobrý, ako ten , čo sme jedli na Guernsey v indickej reštaurácii. Aj vzhľadovo vyzeral trochu inak. Bol viac biely a škvŕn bolo akosi pomenej. Možno ho piekli v nejakej špeciálnej peci a mali inú múku:) Toto cesto je však jemnejšie a pridaním cesnaku a koriandru získalo jedinečnú a senzačnú chuť. Chlebík je dobré trhať na kúsky a máčať v v smotane ochutenej cesnakom a citrónovou šťavou. Chlebík by bol mohol mať výraznejšiu chuť, ak by použijete namiesto sušeného, čerstvý koriander. Pri príprave som nemala doma čerstvý a tak pri mojej veľkej túžbe pripraviť tento chlebík som si musela vystačiť so sušeným.
Na Guernsey sme jedli tento indický chlieb. Veľmi mi chutil, preto som si ho chcela pripraviť aj doma. S receptom som spokojná, ale konštatujem, že môj chlebík nebol tak dobrý, ako ten , čo sme jedli na Guernsey v indickej reštaurácii. Aj vzhľadovo vyzeral trochu inak. Bol viac biely a škvŕn bolo akosi pomenej. Možno ho piekli v nejakej špeciálnej peci a mali inú múku:) Toto cesto je však jemnejšie a pridaním cesnaku a koriandru získalo jedinečnú a senzačnú chuť. Chlebík je dobré trhať na kúsky a máčať v v smotane ochutenej cesnakom a citrónovou šťavou. Chlebík by bol mohol mať výraznejšiu chuť, ak by použijete namiesto sušeného, čerstvý koriander. Pri príprave som nemala doma čerstvý a tak pri mojej veľkej túžbe pripraviť tento chlebík som si musela vystačiť so sušeným.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste