Z múky, vajec, nakrájaných sušených paradajok, soli a vody robot vypracoval nelepivé cesto.
Zabalil som ho do fólie a dal na 33 minút do chladničky odpočinúť.
Rozdelil som ho na 3 časti a tie som rozvaľkal na nepravidelný tvar, trošku pripomínajúci kruh :) a nechal som rozvaľkané cesto trošku obschnúť na čistej utierke.
Narezal som ho na pásy (11,8cm) a tie som naukladal na seba, tak 4-5 kusov a ostrým nožom som z nich nakrájal široké rezance (0,6cm) a rozložil som ich na suché utierky.
Na oleji som orestoval nakrájanú cibuľu a cesnak, pridal som mletú papriku, čierne mleté korenie, nadrobno nakrájanú hlivu a soľ.
Keď bola hliva orestovaná a voda sa odparila, dochutil som balzamikovým višňovým krémom, keď cukor začal karamelizovať, tak som odstavil.
Medzitým mi zovrela voda na rezance, tak som ju osolil a dal som variť rezance.
O chvíľku vyplávali navrch a boli hotové, scedil som ich a pridal som k nim bazalkové pesto a lyžicu olivového oleja.
Na tanier som naložil rezance, na vrch som dal skaramelizovanú hlivu a syn si dal aj lyžicu bieleho jogurtu.