Wicked ešte nezabudla variť, Wicked sa znova blysla! Fotka neni nič moc, pretože sme na to zabudli a fotili až v noci, keď som tortu odovzdávala oslávencovi, ale bola brutááááálna a všetci sa zalizovali a chválili ma. Teraz je moje kuchárske ego veľké ako Magda Dobromila Rettigová (a že jej bol teda kus).
Wicked ešte nezabudla variť, Wicked sa znova blysla! Fotka neni nič moc, pretože sme na to zabudli a fotili až v noci, keď som tortu odovzdávala oslávencovi, ale bola brutááááálna a všetci sa zalizovali a chválili ma. Teraz je moje kuchárske ego veľké ako Magda Dobromila Rettigová (a že jej bol teda kus).
Zmiešame spolu všetky suché suroviny.
Žĺtka vymiešame s cukrom.
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s maslom.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.
Do vymiešaného žĺtka pridáme po častiach suché suroviny, sneh a roztopenú čokoládu.
Zmes prelejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 minút pri teplote 180 °C.
Tvarohová plnka: Všetky suroviny na plnku zmiešame na krém a potrieme na upečený korpus. Dáme do chladničky stuhnúť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste