Ovocie opláchneme a osošíme. Maslo spolu s hnedým cukrom vymiešame do hladkého krému.
V druhej mise zmiešame vajcia, múku, prášok do pečiva a pudingové prášky.
Obidve zmesi spolu zmiešame, pridáme tvaroh a vymiešame opäť do hladka.
Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a nalejeme cesto. Stierkou uhladíme aby sme mali povrch jednotný.
Jahody nakrájame na polovice a spolu s ostatným ovocím uložíme na cesto.
Dáme upiecť na spodnú mriežku do predhriatej rúry na 1 hodinu pri teplote 160 °C.
Po dopečení vypneme rúru ale koláč nevyberáme - necháme ho v rúre ešte 30 minút.
Pripravíme si podľa návodu želatínu a vychladunutý koláč polejeme rovnomerne na povrchu želatínou. Necháme stuhnúť a podávame.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste