1.
Magrarín, práškový cukor a kryštálový cukor vymiešame do penista.
2.
Pridáme 5 žĺtkov a celé vajce, všetko spolu dobre vymiešame.
3.
Múku vymiešame s pudingovým práškom a práškom do pečiva. Postupne pridávame mlieko, citrónovú šťavu a citrónovú kôru.
4.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, odložíme z neho 3 PL a zvyšok zľahka zapracujeme do cesta.
5.
Cesto rozdelíme na tretiny, jednu z nich uložíme na dno vymastenej bábovkovej formy. Do druhej vmiešame odložený sneh a mleté orechy a pridáme k prvej vrstve.
6.
Do poslednej vmiešame kakao a vanilkový cukor. Navrstvíme na predošlé dve vrstvy.
7.
Vložíme do predhriatej rúry na teplotu 180 °C a pečieme približne 20 - 30 minút.
8.
Upečenú bábovku vyklopíme z formy a vychladnutú polejeme čokoládovou polevou.