Tajomstvo dobrej piškóty, ktorá sa v strede neprepadne? Neotvárajte dvierka rúry skôr ako po 15 - 20 min. a hlavne pri ukladaní cesta do rúry ním netrieskajte ako s loptou :-) To moje mi pri pečeni veľmi nenapuchlo, pretože po 15-tich minútach som objavila na stole prášok na pečenie - samozrejme ten, ktorý mal byť v ceste. Takže mi vznikla síce chuťovo dobrá piškóta, len na pohľad to už nebolo ono. Do cesta som použila nie vanilínový ale vanilkový cukor. Nebol v tom síce až taký rozdiel no pre lepší pocit...Nič sa nevyrovná podomácky pripravenému vanilkovému cukru, len keď človek nestíha musí použiť aj takéto náhrady. Nabudúce už len s pravým domácim vanilkovým cukrom.
Tajomstvo dobrej piškóty, ktorá sa v strede neprepadne? Neotvárajte dvierka rúry skôr ako po 15 - 20 min. a hlavne pri ukladaní cesta do rúry ním netrieskajte ako s loptou :-) To moje mi pri pečeni veľmi nenapuchlo, pretože po 15-tich minútach som objavila na stole prášok na pečenie - samozrejme ten, ktorý mal byť v ceste. Takže mi vznikla síce chuťovo dobrá piškóta, len na pohľad to už nebolo ono. Do cesta som použila nie vanilínový ale vanilkový cukor. Nebol v tom síce až taký rozdiel no pre lepší pocit...Nič sa nevyrovná podomácky pripravenému vanilkovému cukru, len keď človek nestíha musí použiť aj takéto náhrady. Nabudúce už len s pravým domácim vanilkovým cukrom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste